RUIL/AANBOD van planten. - MARC'S VLEESETENDE PLANTEN

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

RUIL/AANBOD van planten.

Ik hou er van om planten te ruilen indien mogelijk. Je kan ook planten kopen die ik op overschot heb. Indien planten niet afgehaald kunnen worden bereiken ze steeds goed verpakt in stevige kartonnen dozen hun bestemming. Liefhebbers zijn steeds tevreden wanneer de planten in goede gezondheid bij hen toekomen en dat is maar normaal ook. Vanzelfsprekend ben ik daar trots op! Uiteraard bezorg ik je indien gewenst mijn plantenlijst!

Ik verzorg graag mijn planten.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vraag je jezelf af hoe je deze planten het best kan houden en kweken? Ben je net zoals ik steeds op zoek naar meer of nieuwe soorten? Bij mij kan je DIVERSE SOORTEN Vleesetende Planten vinden. (Zie rubriek 'Ruil/Aanbod van planten'. )  

Ruilen of planten aankopen is geen enkel probleem. Stuur me een mailtje indien je op zoek bent naar deze 'mysterieuze' planten. Ervaren of niet, het is heus niet moeilijk om vleesetende planten te houden en te kweken. Ze beschikken over speciale en spectaculaire vangsystemen. Ze zijn ook zeer nuttig zijn in het wegvangen van lastige insecten. De meeste soorten produceren prachtige bloemen! Er bestaan eveneens wintervaste soorten die het hele jaar door in de tuin kunnen gehouden worden.
Indien je graag mijn planten eens van 'naderbij' zou willen bekijken is dit na afspraak altijd mogelijk vanaf begin maart t/m eind september.
 
Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om me te contacteren. Ik bijt immers niet zo hard als mijn planten!
Marc


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De foto's hiernaast zijn exemplaren van Heliamphoraplanten die te koop zijn! Prijs op aanvraag.

Heb je een vraag?
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu